20110701

.85.


nak taw ape yang paling mengancam kat arau?
ni haaaa; nasi ayam kunyit b'chik. budak uitm arau kalaw tak pernah makan ni jangan mengaku laa duk arau. kipas susah mati nasi ayam kunyit ni ramai gilaaaa. siap ada fan page kat facebook lagi. aku salah sorang laa. atleast, satu minggu sekali.

penangan nasi ayam kunyit b'chik:
1. ayam yang empuk
2. cabai kaw pedas yang banyak
3. bawang stock berguni
4. minyak berliter liter
5. bawang goreng yang sekejap ada, sekejap tiada
6. nasi putih yang dapat memenuhi segenap pelusuk perutku ( kalau budak laki, dorang kena mintak overload laa ;)) )
7. harga RM3.00 (standard laa tuu)

banyak orang cakap, "tak elok makan ni. minyak banyak, kaw tu dah laa perempuan"
ehh, kalaw perempuan tak boleh makan minyak ke??
ayam kunyit ni laen macam weehh, sekali makan mesti terigau igau!!
tak caye?? cube laa korang try


bila nasi duduk bersatu dgn ayamnya

ukur tgk minyak brape banyak

ni bila ayam bersatu dengan minyak istimewanya

senior senior dulu pun sanggup datang arau semata mata mengidam nasi ayam kunyit b'chik nii. aku takut satu jee, aku mengadung nanti mengidam ni jugak. ape pun tak boley. haha


2 comments: