20110417

.75.




meleleh ayaq lioqq wehh
sape laa yang makan durian kat kolej ni?
menusuk hidung aku, kempunan oiiii.
sanggup aku google cari durian ni, tergoda punya pasal
mane nak cari haa kat arau ni?
pasar malam dah lepas :(
ouhh encik durian, akan ku cari kau sampai dapat a.s.a.p
kawan-kawan di arau, jika anda bercadang ingin membeli raja buah ini, sila maklumkan kepada saya yee.
hopefully dekat penang tgh musim durian now
boleh laa balik next week cari durian.
tadi ayah telefon and saya dah request durian
tapi.."kamu tu bawu baek demam.tunggu laa dulu"
takpe ayah, demam dah okay dahh, nanti lepas makan along minum laa air banyak2 ye :)




1 comment:

Double Dee. said...

perghhh!! Meleleh siot!